Politica de confidențialitate

Ne bucură interesul dvs. pentru produsele și serviciile noastre și dorim să vă oferim câteva aspecte importante despre modul în care gestionăm și protejăm datele dvs. personale.

Prezentare generală

Gigs Technologies SRL („Gigs”) se angajează pe deplin să protejeze confidențialitatea datelor cu caracter personal ale clienților, partenerilor și furnizorilor noștri. Această declarație rezumă politica noastră privind colectarea, utilizarea și transferul datelor dvs. personale, măsurile de securitate pe care Gigs le ia pentru a proteja astfel de date și drepturile dumneavoastră în legătură cu acestea.

Prin „Platformele Gigs” înțelegem orice pagina web sau aplicatie mobila deținută, administrată sau aflată sub umbrela Gigs. 

Vă rugăm să consultați această secțiune în mod regulat, deoarece politica poate suporta modificări sau actualizări. Orice modificări semnificative ale acestei politici vor fi notificate.

În completarea acestei politici, vă rugăm să consultați Termenii și condițiile și  Politica de cookie-uri

Cine suntem noi

Gigs este dezvoltatorul unui marketplace dedicat job-urilor de scurta durata prin care locațiile pot găsi noi colaboratori (giggeri) în funcție de necesitate.

Adresă: Str. 13 Decembrie nr 17, Brașov, 500199, RO

Date de înregistrare: Înmatriculată în Registrul Comerţului sub nr. J08/337/2021 cod fiscal nr. 43687430

Date de contact: info@gigs.ro | www.gigs.ro

De un colectăm datele dvs.

În general, datele personale pe care le colectăm sunt furnizate de dvs. prin e-mail, prin intermediul platformelor Gigs, a rețelelor de social media, sau în timpul întâlnirilor pe care le putem avea cu dvs.

Când avem un proces de recrutare activ, vom colecta date despre dvs. din platformele online specializate (eJobs, LinkedIn etc.) sau din CV-urile pe care ni le trimiteți direct, sau prin intermediul proiectelor de recrutare deschise în platformele online specializate.

De asemenea, atunci când interacționați cu noi pe rețelele de socializare (adică like, share, comentarii, recenzii etc.), vom avea în mod inevitabil acces la informații despre dvs., în special date pe care le-ați făcut publice pe profilul dvs. de social media.

Cum utilizăm datele cu caracter personal

Vă rugăm găsiți mai jos, scopurile pentru care prelucrăm datele dvs. personale, persoanele care au acces la datele dvs., precum și modul în care le stocăm.

Pentru a fi mai ușor de urmărit, am detaliat prelucrările de date în două secțiuni distincte:

 • Secțiunea I - Prelucrări generale

 • Secțiunea II - Prelucrări realizate prin intermediul platformelor

Secțiunea I - Prelucrări Generale

1. Când interacționați cu noi prin intermediul canalelor de contact disponibile pe site, aplicațiile mobile sau social media

Când interacționați cu noi folosind datele de contact disponibile în platformele Gigs, sau interacționați cu noi prin intermediul funcțiilor de messenger ale rețelelor de socializare (ex. feedback, sesizări, solicitări informații etc.), vom folosi datele dvs. de contact și datele pe care ni le comunicați pentru a vă oferi informații și oferte cu privire la serviciile noastre, pentru a programa o întâlnire, pentru a soluționa situația semnalată, pentru a evalua gradul de satisfacție al clienților noștri și pentru a ne îmbunătăți continuu serviciile pe care le oferim.

Date personale

Numele, prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail, Internet Protocol (IP), cookie ID, date pe care le-ați făcut publice pe profilul dvs. de social media și orice alte date pe care ni le trimiteți voluntar.

Legalitatea prelucrării

 • Prelucrăm datele dvs. pentru a face demersuri la cererea dvs. înainte de încheierea unui contract (Art. 6/1/b al Regulamentului (UE) 2016/679)

 • În urmărirea interesului nostru legitim pentru a răspunde oricărei întrebări, plângeri sau recomandări pe care ne-o trimiteți și pentru a ne îmbunătăți serviciile și experiența pe care o oferim clienților noștri (Art. 6/1/f al Regulamentului (UE) 2016/679).

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

 • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (hosting și stocare de date în cloud), sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru, monitorizarea securității cibernetice și detectarea intruziunilor, sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții

 • Platforme de social media: Facebook, Instagram

 • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor. 

Cât timp vom stoca datele

Nu vom păstra în baza noastră de date comunicațiile mai vechi de 1 an, de la data ultimei interacțiuni.

Datele transmise prin intermediul rețelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.

Unde sunt stocate datele

Datele înregistrate prin intermediul Website-ului Gigs vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate în Marea Britanie.

Datele înregistrate prin intermediul Aplicațiilor Gigs vor fi stocate în cloud-ul Amazon (AWS) care asigură stocarea datelor în data center(e) din EU.

Datele transmise prin intermediul rețelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.

Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud.

2. Comunicările comerciale și de marketing

Vă putem trimite informații despre serviciile pe care le oferim dacă ați solicitat aceste informații (de exemplu, prin abonarea la newsletter) sau dacă sunteți deja clientul nostru, iar aceste informații vă pot interesa în mod special.

Date personale

Numele, prenumele, adresa de e-mail, număr de telefon, orașul în care locuiți, sistemul de operare al terminalului mobil pe care îl dețineți (iPhone sau Android)

Legalitatea prelucrării

 • Prelucrăm datele dvs. pentru pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (Art. 6/1/b al Regulamentului (UE) 2016/679)

 • Prelucrăm datele în baza consimțământului dvs. (Art. 6/1/a al Regulamentului (UE) 2016/679), pentru comunicări de marketing

 • Vom prelucra datele în interes legitim dacă sunteți deja clientul nostru și considerăm că informațiile ar putea fi de mare interes pentru dvs. (Art. 6/1/f al Regulamentului (UE) 2016/679)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

 • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (hosting și stocare de date în cloud), sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru, monitorizarea securității cibernetice și detectarea intruziunilor, sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții

 • HubSpot Inc. - furnizorul de software pentru marketing, vânzări și servicii pentru clienți

 • Mailgun Technologies Inc. - furnizorul serviciului API de automatizare a e-mailului

 • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare

Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor. . 

Cât timp vom stoca datele

 • În cazul abonării la newsletter, prelucrarea datelor va continua până când dvs. veți solicita dezabonarea

 • În cazul prelucrării efectuate în interes legitim, atunci când sunteți deja clientul nostru, vom prelucra datele dvs. pe durata executării contractului și vom continua să procedăm astfel încă 3 ani după rezilierea contractului

 • Comunicările comerciale (ex cereri de oferte, oferte, negocieri etc) care nu s-au finalizat cu încheierea unui contract vor fi păstrate timp de 12 luni de la data ultimei interacțiuni

Unde sunt stocate datele

 • Datele înregistrate prin intermediul Website-ului Gigs vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate în Marea Britanie.

 • Datele înregistrate prin intermediul Aplicațiilor Gigs vor fi stocate în cloud-ul Amazon (AWS) care asigură stocarea datelor în data center(e) din EU.

 • Datele prelucrate prin intermediul furnizorilor de servicii HubSpot sau Mailgun Technologies Inc. vor fi stocate pe serverele acestora din US.

 • Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud.

Important:

În cazul în care veți dori să nu mai primiți newslettere sau materiale informative de la Gigs, tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul "Dezabonare" disponibil în mail-ul primit, ori să trimiteți un email în care să menționați dorința de dezabonare, către info@gigs.ro și veți fi dezabonat de la respectivele comunicări.

3. Încheierea contractelor și executarea solicitărilor clienților

Prelucrăm în special datele cu caracter personal existente în  documentele pe care ni le transmitem și informațiile necesare pentru încheierea și îndeplinirea contractelor.

Date cu caracter personal

Nume, prenume, număr de telefon, adresă de e-mail, semnătura, rolul în companie

Legalitatea prelucrării

Prelucrăm datele dumneavoastră pentru încheierea și executarea unui contract (Art. 6/1/b al Regulamentului (EU) 2016/679).

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

 • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (hosting și stocare de date în cloud), sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul și aplicațiile noastre, monitorizarea securității cibernetice și detectarea intruziunilor, sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții

 • HubSpot Inc. - furnizorul de software pentru marketing, vânzări și servicii pentru clienți

 • Mailgun Technologies Inc. - furnizorul serviciului API de automatizare a e-mailului

 • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele

Nu vom păstra date personale cu o vechime de peste 5 ani, calculate din momentul încetării contractului, cu excepția documentelor care fac obiectul condițiilor de păstrare impuse de legislația națională (spre exemplu datele contabile).

Unde sunt stocate datele

 • Vom stoca datele în arhiva fizică sau pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud.

 • Datele prelucrate prin intermediul furnizorilor de servicii HubSpot sau Mailgun Technologies Inc. vor fi stocate pe serverele acestora din US.

4. Participarea la diverse evenimente organizate de Gigs

Gigs dorește să crească fidelitatea clienților și a partenerilor săi și să ofere cât mai multe oportunități de conștientizare și promovarea serviciilor oferite, prin participarea la diverse evenimente, organizate de terți sau evenimente proprii, cu participare fizică sau online, pe care le vom denumi general „Evenimente”.  

De regulă, aceste Evenimente, în funcție de specificul fiecăreia, beneficiază de un regulament sau o politică proprie. Înregistrarea utilizatorilor se realizează, în general, prin comunicarea unei adrese valide de e-mail. Participanților care se vor bucura de anumite beneficii (ex. Coduri de reducere), în urma participării la aceste evenimente, li se vor solicita datele suplimentare pentru a intra în posesia beneficiilor respective.

Important: Este foarte probabil ca în timpul acestor Evenimente să dorim să fotografiem sau să înregistrăm video evenimentul și implicit participanții, în vederea promovării comunității și a serviciilor Gigs. De fiecare dată vom oferi posibilitatea de a vă opune acestei prelucrări și vă vom respecta dorința de a nu fi filmat/fotografiat, oferindu-vă un element distinctiv (ex. un ecuson de o anumită culoare).

Date personale

Numele, prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail, localitatea, User ID

Opțional: Imaginea (fotografii, înregistrări video)

Legalitatea prelucrării

 • Prelucrăm datele dvs. pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (Art. 6/1/b al Regulamentului (UE) 2016/679) în vederea înregistrării participanților.

 • Prelucrăm datele în baza consimțământului dvs. (Art. 6/1/a GDPR), pentru comunicări de marketing

 • Vom prelucra datele în interes legitim pentru a vă oferi anumite beneficii, facilități, premii (Art. 6/1/f GDPR)

 • Vom prelucra fotografiile și înregistrările video ale participanților, realizate în timpul Evenimentelor, în scopul urmăririi interesului nostru legitim de a promova imaginea și serviciile companiei (Art. 6/1/f GDPR)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

 • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (hosting și stocare de date în cloud), sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul și aplicațiile noastre, monitorizarea securității cibernetice și detectarea intruziunilor, sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții

 • Firmele de curierat: cu care compania are contracte în derulare (dacă este cazul)

 • Companii terțe cărora le putem externaliza anumite roluri în organizarea evenimentelor (ex. fotografi, cameramani, organizatori evenimente, furnizori de servicii de videoconferinta și chat online)

 • HubSpot Inc. - furnizorul de software pentru marketing, vânzări și servicii pentru clienți

 • Mailgun Technologies Inc. - furnizorul serviciului API de automatizare a e-mailului

 • Platforme de social media: Facebook, Instagram

 • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor. 

Cât timp vom stoca datele

 • Datele participanților care nu au beneficiat de anumite beneficii, vor fi stocate timp

  de 24 luni de la încheierea evenimentului.

 • Datele participanților care primesc anumite beneficii, cum ar fi cele care trebuie înscrise în documentele financiar-contabile, vor fi păstrate în arhivă timp de 5 ani, cu începere de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite, în conformitate cu perioadele Legii contabilității nr. 82/1991 și a Ordinului 2634/2015.

Unde sunt stocate datele

 • Datele înregistrate prin intermediul Website-ului Gigs vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate în Marea Britanie.

 • Datele înregistrate prin intermediul Aplicațiilor Gigs vor fi stocate în cloud-ul Amazon (AWS) care asigură stocarea datelor în data center(e) din EU.

 • Datele publicate pe rețelelele de social media (poze/înregistrări video) vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.

 • Datele prelucrate prin intermediul furnizorilor de servicii HubSpot sau Mailgun Technologies Inc. vor fi stocate pe serverele acestora din US

 • Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud.

 • În cazul beneficiilor livrate prin intermediul firmelor de curierat, datele de livrare vor fi stocate pe platformele online ale firmelor de curierat cu care colaborăm și vor fi supuse termenelor de păstrare ale acestora.

5. Când reacționați la conținutul prezent pe rețelele de socializare sau când distribuiți informații de pe site

Suntem prezenți pe Facebook și Instagram. Ori de câte ori interacționați cu noi prin intermediul conturilor noastre deschise în aceste platforme (ex: comentarii, like, share, recenzie etc.) vom avea acces la datele public disponibile pe profilele dvs. 

Date cu caracter personal

Nume, imagine și orice alte informații accesibile public în profilul dvs. din rețelele de socializare sau comunicare în mod voluntar de dvs.

Legalitatea prelucrării

Prelucrăm datele dvs. pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (Art. 6/1 / b GDPR) sau în interesul nostru legitim (Art. 6/1 / f GDPR) pentru a răspunde oricărei întrebări, plângeri sau recomandări pe care ne-o trimiteți și pentru a ne îmbunătăți serviciile și experiența pe care o oferim clienților noștri și interesul nostru legitim de a vă ține la curent cu noutățile pe care Gigs le publică și care ar putea fi de interes pentru dvs.

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

 • Furnizori de servicii de marketing (ex. Specialist PR, Agentie Ads)

 • Platforme de social media: Facebook, Instagram

 • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor. .

Cât timp vom stoca datele

Datele transmise prin intermediul rețelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.

Unde sunt stocate datele

Datele sunt stocate pe serverele rețelelor de socializare, situate în Uniunea Europeană sau în SUA 

Furnizorii de servicii de marketing vor stoca datele pe serverele proprii situate în UE

Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud.

6. Utilizarea pluginurilor sociale

Este responsabilitatea Gigs și a platformelor de socializare (în calitate de operatori asociați), în conformitate cu politicile comunitare, să prelucreze datele de afișare activă (de exemplu, cookie ID) atunci când un utilizator al site-ului nostru interacționează cu rețelele sociale prin intermediul butoanelor și widget-urilor încorporate.

Pe site-ul nostru, am integrat pluginurile către paginile noastre sociale din Facebook și Instagram precum și plug-un-urile care vă permit autentificare în aplicație prin intermediul conturilor dvs. de Facebook, Apple sau Google. Mai multe informații despre plugin-urile pe care le utilizăm, puteți găsi în Politica de utilizare a cookie-urilor.

Date cu caracter personal

Nume, imagine, orice informații accesibile public în profilul dvs. din rețelele de socializare, Cookie ID

Legalitatea prelucrării

Vom prelucra datele dvs. în urmărirea interesului nostru legitim de a facilita o ușoară partajare a conținutului platformei noastre (Art. 6/1/f al Regulamentului (UE) 2016/679)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

 • Furnizori de servicii de marketing (Specialist PR, Agenție Ads)

 • Platformele online: Facebook, Instagram, Apple, Google

 • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.  

Cât timp vom stoca datele

Datele partajate cu rețelele de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.

Unde sunt stocate datele

 • Datele sunt stocate pe serverele rețelelor de socializare, situate în Uniunea Europeană sau în SUA

 • Furnizorii de servicii de marketing (Specialist PR, Agenție Ads) vor stoca datele pe serverele proprii situate în UE

 • Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud.

7. Facilitarea unei navigări ușoare și plăcute pe site-ul nostru

Când accesați site-ul nostru, colectăm date despre dvs. prin identificatori online (cookie-uri și IP), care sunt stocate în fișiere de jurnal.

Folosim aceste informații pentru a putea proiecta site-ul nostru astfel încât să ne adaptăm mai bine la nevoile utilizatorilor noștri. De asemenea, este posibil să folosim adresa dvs. IP pentru a ajuta la diagnosticarea eventualelor disfuncționalități ale serverelor noastre și pentru a gestiona site-ul nostru, păstrarea securității website-ului nostru și prevenirea fraudelor, autorizarea utilizării serviciilor disponibile pe website-ul nostru, pentru a analiza tendințele, pentru a urmări mișcările vizitatorilor și pentru a colecta informații demografice generale, pentru a ajuta la identificarea preferințelor vizitatorilor.

Puteți găsi mai multe informații despre cookie-uri, precum și despre cum puteți șterge cookie-urile și dezactiva urmărirea accesând Politica de utilizare a cookie-urilor disponibilă pe site-ul nostru.

Date personale

Internet Protocol (IP), locația generală a computerului, dispozitivul (nivel de țară), istoricul de vizualizare a site-ului web, timestamp-ul, cerere / acțiune, tipul și versiunea browser-ului și a sistemului de operare

Alte informații care sunt generate în timp ce utilizați website-ul nostru, inclusiv despre când, cât de des și în ce circumstanțe îl utilizați

Legalitatea prelucrării

 • Folosim cookie-uri care fac ca navigarea dvs. pe site-ul nostru să fie una ușoară și plăcută, în interesul nostru legitim (Art. 6/1/f al Regulamentului (UE) 2016/679)

 • Cookie-urile neesențiale nu sunt utilizate fără consimțământul dvs. (Art. 6 /1/a al Regulamentului (UE) 2016/679)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

 • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru

 • Furnizori de servicii de marketing (Specialist PR, Agentie Ads)

 • Terți care plasează cookie-uri: Facebook, Google

 • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare

Vom dezvălui datele tale cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor. 

Cât timp vom stoca datele

Există cookie-uri de sesiune și cookie-uri persistente. Dacă cele de sesiune sunt șterse la închiderea browserului, cele persistente pot avea o durată de viață diferită, raportată la scopul pe care îl îndeplinesc.

Mai multe informații despre durata de utilizare a cookie-urilor pe care le utilizăm, puteți găsi în Politica de utilizare a cookie-urilor.

Unde sunt stocate datele

Datele colectate prin intermediul cookie-urile proprii vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate în Marea Britanie.

Datele colectate prin intermediul terților care plasează cookie-uri, vor fi stocate pe serverele acestora, situate în Uniunea Europeană sau în SUA 

Secțiunea II - Prelucrări realizate prin intermediul platformelor

Vom prelucra datele utilizatorilor platformelor Gigs pentru a le facilita accesul la serviciile disponibile prin intermediul acestora.

8. Înregistrarea contului de utilizator

Date personale

Date de identificare: Email (username), nr telefon, nume, prenume

Datele de conectare la conturile dvs. din Facebook, Apple sau Google, atunci când vă autentificați în Aplicațiile Gigs prin intermediul acestora

Date de contact: telefon, e-mail, whatsapp, messenger

Date tehnice: adresa de IP (internet protocol), datele de login, tipul de browser și versiunea, setările privind locație și fusul orar, sistemul de operare

Date de profil: domeniul de interes, zona, experiența, rating,  review-uri oferite de locațiile cu care ați colaborat

Informații despre cum utilizezi aplicația: informații despre cum utilizezi aplicația

Legalitatea prelucrării

 • Prelucrăm datele dvs. pentru a face demersuri la cererea dvs. înainte de încheierea unui contract

 • În urmărirea interesului nostru legitim pentru:

  • a răspunde oricărei întrebări, plângeri sau recomandări pe care ne-o trimiteți și pentru a ne îmbunătăți serviciile și experiența pe care o oferim clienților noștri (Art. 6/1/f al Regulamentului (UE) 2016/679)

  • monitorizarea securității cibernetice și detectarea intruziunilor

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

 • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (hosting și stocare de date în cloud), sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul și aplicațiile noastre, monitorizarea securității cibernetice și detectarea intruziunilor, sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții

 • Platforme online prin intermediul cărora vă puteți conecta la contul dvs.: Facebook, Google, Apple

 • Mailgun Technologies Inc. - furnizorul serviciului API de automatizare a e-mailului

 • Amazon, furnizorul serviciului de cloud Amazon Web Services (AWS) și a serviciului securizat de înregistrare, conectare și control acces (AWS Cognito)

 • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare

Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor. 

Cât timp vom stoca datele

Datele înregistrate prin intermediul Aplicațiilor Gigs vor fi stocate în cloud-ul Amazon (AWS) care asigură stocarea datelor în data center(e) din EU.

Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud.

Datele transmise prin intermediul rețelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.

Datele prelucrate prin intermediul furnizorilor de servicii Mailgun Technologies Inc. vor fi stocate pe serverele acestuia din US

9. Managementul utilizatorilor platformelor Gigs

Prelucrăm datele utilizatorilor pentru a le putea oferi în mod direct serviciul pe care îl accesează. 

Date personale

Date de identificare: Email (username), Gigger ID, nr telefon - pentru 2FA și comunicări, CI

Datele de conectare la conturile dvs. din Facebook, Apple sau Google, atunci când vă autentificați în Aplicațiile Gigs prin intermediul acestora

Date de contact: telefon, e-mail, whatsapp, messenger

Date financiare: informațiile privind plățile sau pe cele privind cardul/contul bancar, informații despre achiziții

Date de tranzacționare: detalii privind plățile de la și către tine și alte detalii privind serviciile pe care le-ai achiziționat de la noi

Date tehnice: adresa de IP (internet protocol), log-uri, tipul de browser și versiunea, setările privind locație și fusul orar, sistemul de operare

Date de profil: domeniul de interes, zona, experiența, rating,  review-uri oferite de locațiile cu care ați colaborat

Informații despre utilizarea platformelor: informații despre cum utilizezi platforma

Legalitatea prelucrării

 • Prelucrăm datele dvs. pentru executarea unui contract la care sunteți parte (Art. 6/1/b al Regulamentului (UE) 2016/679), adică pentru a vă livra serviciul pe care l-ai contractat

 • În urmărirea interesului nostru legitim pentru:

  • a răspunde oricărei întrebări, plângeri sau recomandări pe care ne-o trimiteți și pentru a ne îmbunătăți serviciile și experiența pe care o oferim clienților noștri (Art. 6/1/f al Regulamentului (UE) 2016/679).

  • monitorizarea securității cibernetice și detectarea intruziunilor

 • În vederea îndeplinirii obligațiilor legale care ne revin în calitate de Agentie de intermediere intre cerere si oferta de munca ziliera

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

 • Locațiile ce au publicat un gig în aplicație și pentru care ați aplicat

 • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (hosting și stocare de date în cloud), sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul și aplicațiile noastre, monitorizarea securității cibernetice și detectarea intruziunilor, sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții

 • Platforme online prin intermediul cărora vă puteți conecta la contul dvs.: Facebook, Google, Apple

 • Furnizorul de servicii de contabilitate

 • HubSpot Inc. - furnizorul de software pentru marketing, vânzări și servicii pentru clienți

 • Mailgun Technologies Inc. - furnizorul serviciului API de automatizare a e-mailului

 • Procesatorul de plați Stripe

 • Amazon, furnizorul serviciului de cloud Amazon Web Services (AWS) și a serviciului securizat de înregistrare, conectare și control acces (AWS Cognito)

 • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor. 

Cât timp vom stoca datele

Vom păstra datele înregistrate în contul tău. până când vei decide să îți  închizi contul, însă le vom șterge (inclusiv contul dvs.) dacă au trecut mai mult de 5 ani de ultima autentificare în cont.

Excepție vor face datele înscrise în documentele financiar-contabile (ex. facturi, plăți efectuate cu cardul, plăți ramburs etc.) care vor fi  păstrate în arhivă timp de 5 ani, cu începere de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite, în conformitate cu perioadele Legii contabilității nr. 82/1991 și a  Ordinului 2634/2015

Datele transmise prin intermediul rețelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.

Unde sunt stocate datele

 • Datele înregistrate prin intermediul Aplicațiilor Gigs vor fi stocate în cloud-ul Amazon (AWS) care asigură stocarea datelor în data center(e) din EU.

 • Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud.

 • Datele transmise prin intermediul rețelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.

 • Datele prelucrate prin intermediul furnizorilor de servicii HubSpot sau Mailgun Technologies Inc. vor fi stocate pe serverele acestora din US

Prelucrarea datelor in condiții de siguranță

Gigs acordă o atenție sporită protejării datelor dumneavoastră și aplică măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru a asigura protecția datelor cu caracter personal prelucrate, corespunzătoare pentru riscuri și categorii de date protejate, în special, protejează datele împotriva partajării lor persoanelor neautorizate, a preluării lor de o persoană neautorizată, a prelucrării lor cu încălcarea legilor aplicabile precum și împotriva schimbării, pierderii, deteriorării sau distrugerii datelor.

Cu toate acestea, amintiți-vă însă că, din păcate, nici o transmisie de date nu este garantată 100% sigură.

În cazul în care suspectați încălcarea confidențialității datelor dvs., vă rugăm să ne contactați imediat la adresa: info@gigs.ro.

Important: După finalizarea perioadei de păstrare a datelor, datele dvs. vor fi șterse. În cazul în care vom considera că aceste date ne-ar putea ajuta în îmbunătățirea calității produselor sau serviciilor vom continua utilizarea acestor date doar după anonimizarea ireversibilă a acestor date.

Link-uri către alte site-uri web

Platformele Gigs pot conține link-uri către alte site-uri web care nu sunt deținute sau controlate de Gigs.

Vă rugăm să rețineți că nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate ale altor site-uri web sau terțe părți. Vă încurajăm să fiți conștienți când părăsiți site-ul nostru și să citiți politicile de confidențialitate ale fiecărui site web care poate colecta informații personale.

Prelucrarea datelor persoanelor minore

Serviciile Gigs nu sunt destinate și nu colectează prin intermediul platformelor Gigs, cu bună știință informații de la minori sub 18 ani. Accesarea și utilizarea platformelor Gigs de către minori reprezintă acordul implicit al tutorelui legal în navigarea site-ului nostru de către minorul aflat în întreținere. De asemenea, dacă vom descoperi că un minor a folosit site-ul nostru fără aprobarea reprezentantului legal, vom șterge toate datele personale despre acesta.

Transferuri internationale de date

Gigs partajeză date cu caracter personal cu parteneri care își desfășoară activitatea în afara Spațiului Economic European („SEE”). 

Lista partenerilor internaționali cu care partajam date:

 • Terți care plasează cookie-uri: Google, Facebook

 • Platformele online: Facebook, Apple, Google

 • Procesator de plăți: Stripe

 • Furnizorul serviciului securizat de înregistrare, conectare și control acces: Amazon (AWS Cognito)

Datele cu caracter personal pot fi stocate și prelucrate în orice țară în care angajăm furnizori de servicii. Putem transfera datele cu caracter personal pe care le păstrăm despre dvs. către destinatari din alte țări decât țara în care datele personale au fost colectate inițial, inclusiv către Statele Unite. Aceste țări pot avea reguli de protecție a datelor care sunt diferite de cele din țara dvs. Cu toate acestea, vom lua măsuri pentru a ne asigura că orice astfel de transferuri respectă legile aplicabile privind protecția datelor și că datele dvs. cu caracter personal rămân protejate conform standardelor descrise în această politică de confidențialitate. În anumite circumstanțe, instanțele, agențiile de aplicare a legii, agențiile de reglementare sau autoritățile de securitate din acele alte țări pot avea dreptul să acceseze datele dvs. personale.

În cazul în care legislația aplicabilă ne cere să ne asigurăm că un transfer internațional de date este guvernat de un mecanism de transfer de date, utilizăm unul sau mai multe dintre următoarele mecanisme: 

 • Clauze contractuale standard ale UE cu un destinatar de date în afara SEE sau Marea Britanie

 • Verificarea faptului că destinatarul a implementat reguli corporatiste obligatorii

 • De asemenea, ne vom asigura că toți partenerii noștri internaționali au adoptat

  măsuri suplimentare în scopul de a oferi garanțiile adecvate, drepturile executorii și căile de atac legale eficiente. Rolul acestor măsuri este de a oferi garanții suplimentare persoanelor vizate că transferul de date în baza clauzelor contractuale standard sau a regulilor corporatiste obligatorii oferă un nivel de protecție echivalent cu cel garantat în cadrul Uniunii Europene.

Drepturile de care vă bucurați

Ca persoană vizată aveți drepturi legale specifice cu privire la datele dvs. cu caracter personal pe care le colectăm și prelucrăm. Gigs vă respectă drepturile și vă asigură că ține cont în mod corespunzător de interesele dvs.

 • Retragerea consimțământului: Dacă prelucrarea se realizează în baza consimțământului dvs., vă puteți retrage consimțământul pentru prelucrarea respectivă în orice moment.

 • Rectificarea datelor: În cazul în care observați că deținem date cu caracter personal eronate, ne puteți solicita în orice moment rectificarea datelor cu caracter personal care vă privesc. Facem eforturi rezonabile pentru a păstra datele cu caracter personal - care sunt utilizate continuu și care sunt în posesia sau controlul nostru - exacte, complete, actuale și relevante, pe baza celor mai recente informații disponibile pentru noi. 

 • Restricția prelucrării: În cazul în care vă aflați în una dintre situațiile de mai jos, puteți să ne solicitați să restricționăm prelucrarea datelor dvs.:

  • contestați corectitudinea datelor cu caracter personal pentru perioada în care noi trebuie să verificăm exactitatea, 

  • prelucrarea este ilegală și solicitați restricționarea prelucrării mai degrabă decât ștergerea datelor cu caracter personal,

  • nu mai avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal, dar le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept, sau 

  • vă opuneți prelucrării în perioada în care verificăm dacă motivele noastre legitime au întâietate față de ale drepturile dvs. 

 • Accesul la datele dvs: Ne puteți cere informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs., inclusiv informații cu privire la ce categorii de date, pentru ce sunt folosite, de unde le-am colectat, dacă nu sunt colectate direct de la dvs. și cui i-au fost dezvaluite, dacă este cazul. Puteți obține un exemplar de la noi, gratuit, conținând datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. Ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă rezonabilă pentru solicitări abuzive.  

 • Dreptul la portabilitate: La cerere, vom transfera datele cu caracter personal către un alt operator, acolo unde este posibil dpdv tehnic, cu condiția ca prelucrarea să fie necesară pentru executarea unui contract. Mai degrabă decât să primiți un exemplar cu datele dvs. cu caracter personal, puteți solicita să vă transferăm datele direct către alt operator, specificat de dvs.

 • Dreptul la ștergere: Puteți obține de la noi ștergerea datelor cu caracter personal, în cazul în care:

  • datele dvs. nu ne mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost prelucrate;

  • vă opuneți prelucrării ulterioare a datelor cu caracter personal (a se vedea Dreptul de opoziție mai jos);

  • datele cu caracter personal au fost prelucrate în mod ilegal;

  • vă retrageți consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea

  Cu excepția cazului în care prelucrarea este necesară:

  • în vederea îndeplinirii unei obligații legale care necesită prelucrarea acelor date de către noi;

  • în special pentru cerințele legale privind termenele de păstrare a datelor;

  • pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

 • Dreptul de opoziție: Puteți obiecta oricând la prelucrarea datelor cu caracter personal datorită situației speciale în care te afli. În acest caz, nu vom mai prelucra datele cu caracter personal, dacă nu putem demonstra motive întemeiate, legitime și un interes major pentru prelucrarea sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept. Când vă opuneți prelucrării, vă rugăm să menționezi dacă doriți ștergerea datelor cu caracter personal sau restricția prelucrării acestor date.

 • Dreptul de a depune o plângere: În cazul unei pretinse încălcări a legislației în vigoare privind confidențialitatea, puteți depune o plangere la autoritatea de supraveghere pentru protecția datelor: 

  • Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal completând formularul online disponibil la adresa: Plângeri ANSPDCP

De reținut!

Perioada de timp: Vom încerca să soluționăm cererea dvs. în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, perioada poate fi prelungită din motive privind dreptul legal specific sau complexitatea solicitării. 

Restricționarea accesului: În anumite situații, este posibil să nu putem să vă acordăm acces la toate sau parte din datele cu caracter personal, din cauza unor restricții prevăzute de lege. Dacă va refuzăm solicitarea de acces, vă vom comunica motivul refuzului.

Imposibilitatea identificării: În unele cazuri, este posibil să nu putem să identificăm datele cu caracter personal, din cauza lipsei elementelor de identificare furnizate în cererea pe care ne-o transmiteți. În astfel de cazuri, dacă nu furnizați informații suplimentare care sa permita identificarea dvs., nu vom fi în măsură să dăm curs solicitării de a exercita drepturile legale așa cum sunt descrise în această secțiune.

Exercitarea drepturilor dvs.

Pentru a exercita drepturile legale, vă rugăm să contactați Responsabilul nostru cu Protecția Datelor în scris la adresa de email la info@gigs.ro

Mulțumim că ați parcurs politica noastră de confidențialitate și ne-am bucura dacă ne-ați transmite feedback-ul dvs. pentru a  putea îmbunătăți acest document!

Această versiune a fost actualizată la data de 10.11.2021.