Un nou an, un nou început

Scris de: Silviu Glăvan

Adăugat la: 02 Ianuarie 2022

Începem noul an cu planuri mari pentru comunitatea Gigs și dorim să le împărtășim și cu tine.

Happy community

2021 a fost un an plin de evenimente și provocări pentru Gigs. A fost anul în care ne-am lansat, ne-am reinventat, anul în care am definit viziunea și misiunea pentru viitor. 

Gigs este construit în jurul unei comunități în continuă creștere și dorim să împărtășim cu voi planurile pentru noul an.

Misiunea noastră

Connecting people with on-demand jobs

Gigs este dedicat studenților și tinerilor la început de carieră ce doresc să câștige venituri extra cu joburi ușor accesibile. 

Fie că vorbim de un job de weekend în cadrul unui eveniment privat, un job pe timpul verii în HoReCa sau un job part-time în retail, dorim să te ajutăm să îți găsești ușor și în siguranță gig-ul potrivit 

Angajamentul asupra calității și a siguranței

Calitatea gig-urilor și siguranța comunității sunt fundamentale pentru noi și credem ca acestea definesc succesul comunității Gigs. Promitem, pe cât de mult posibil, să blocăm tentativele de a exploata această comunitate într-un mod neplăcut.

În acest sens, o serie de gig-uri sunt interzise, precum:

  • oportunități MLM (multi level marketing);

  • oportunități de venituri din surse neclare (ex. "Caștigă X lei muncind de acasă");

Lista completă a gig-urilor interzise poate fi consultată aici.

Planuri pe termen scurt

Gigs este încă la început și lucrăm constant la îmbunătățirea platformei pentru a ajuta atât Locațiile cât și Giggerii în găsirea perechii perfecte. 

În urmatoarele luni vom continua să aducem îmbunătățiri platformei și să înrolăm câm mai multe companii pentru a vă pune la dispoziție cele mai bune gig-uri din piață.

Stay tuned!

Îți mulțumesc că ai citit acest articol, feedback-ul tău contează! Daca ai întrebări sau sugestii, ne poți scrie la hi@gigs.ro.

Citește si: