Eligibilitate și înscriere

Gigs este destinat persoanelor cu varsta minima de 16 ani împliniți.

Pentru a crea un cont de utilizator, trebuie sa confirmi data nașterii și să fii de acord cu termenii și condițiile de utilizare ale platformei Gigs.

Crearea contului de utilizator

Înregistrarea în cadrul platformei Gigs se face prin accesarea sectiunii de autentificare disponibila aici, unde ai la dispoziție mai multe opțiuni pentru a crea un cont de utilizator:

  1. Folosind identitățile sociale (Facebook sau Google). Aceste opțiuni îți permit sa folosesti conturile tale sociale pentru a-ti configura contul de utilizator și pentru a te autentifica. Află mai mult despre identitățile sociale aici.

  2. Folosind adresa de email. Această opțiune îți permite înregistrarea unui cont nou folosind o adresa de email validă care îți aparține. În urma completarii formularului de înregistrare îți vom trimite un cod unic pe adresa de email înscrisă pentru a verifica autenticitatea acesteia.

Informații personale necesare înregistrării contului de utilizator

Pentru a crea un cont de utilizator, trebuie sa completezi următoarele informații:

  • Prenume și nume - Aceste informații sunt folosite pentru identificarea utilizatorului în cadrul platformei Gigs.

  • Email -  reprezinta identificatorul tău unic in cadrul platformei Gigs. De asemenea aceasta este folosită în comunicările oficiale din partea Gigs și pentru a recupera contul tău în cazul în care ai uitat parola.

  • Data nașterii - această informație este necesară pentru a confirma varsta utilizatorului.

  • Parola - setarea unei parole îți va permite securizarea contului tău.

  • Termeni si conditii - pentru a crea un cont de utilizator, trebuie să fii de acord cu termenii și condițiile de utilizare a platformei Gigs. Recomandăm sa citesti în prealabil acești termeni împreuna cu politica de confidențialitate și politica de gestionare a cookie-urilor

Contul de utilizator permite platformei Gigs să identifice un utilizator unic și să ofere informații cu privire la contul acestuia în cadrul platformei Gigs. 

În urma înregistrării cu success a unui cont de utilizator vei fi redirectionat catre crearea unui profil în cadrul platformei Gigs. Află mai mult despre profilele disponibile aici: