Vezi cele mai noi giguri în orașul tău

Stergerea contului definitivă

Gigs îți pune la dispoziție opțiunea de a renunța definitiv la contul tău de utilizator și ștergerea tuturor datelor cu caracter personal asociate acestuia din cadrul platformei Gigs.

Pentru a renunța la contul tău, accesează secțiunea “Securitate” din meniul “Setări”, opțiunea “Șterge contul meu definitiv”. 

În urma confirmării acestei acțiuni, îți vom trimite un cod unic de securitate pe adresa de email asociată contului tău pentru a verifica cererea de șterge a contului. 

O dată confirmat acest cod, contul tău va fi blocat urmând ca în 30 de zile să ștergem toate datele cu caracter personal asociate acestuia.