gig[gig]

O soluție dinamică și simplă pentru un loc de muncă. O colaborare eficientă, ușor accesibilă, fără constrângeri. Un job de-o seară, un job de-o vară, un job de ocazie. O oportunitate cu mult potențial.

Staff attending meeting

Locația ta, în căutare de colaboratori

Să-ți găsești staff-ul potrivit pentru restaurantul sau locația ta poate fi o reală provocare. La Gigs, ne place să demontăm astfel de provocări. Așa că am gândit acest marketplace dedicat exclusiv industriei HoReCa. Fie că ai scos la bătaie un job on-call, un gig part time sau cauți colaboratori care să acopere orele de vârf, ai ajuns în locul potrivit.

Inscrie locatia
Happy girl serving customers

Venituri extra și giguri flexibile pentru tine

Sunt job-uri și job-uri. Full time, part time sau chiar one time. Vrei să-ți ocupi timpul liber cu ceva productiv sau cauți un proiect care să-ți completeze veniturile și să te aducă cu un pas mai aproape de visele tale? Descoperă gig-urile disponibile, conectează-te cu locațiile cu care te potrivești și începi chiar azi să lucrezi pentru visele tale.

Inscrie-te

Misiunea noastră, la Gigs, este să facilităm business-urile și candidații deopotrivă în a-și găsi perechea potrivită. Locații HoReCa care vor să acopere ture aglomerate, evenimente speciale sau joburi sezoniere și colaboratori care au nevoie de flexibilitate sau de un job care să le asigure oportunități dinamice și personalizate.

Silviu Glăvan

Fondator Gigs

Urmareste-ne

Facebook iconFacebook iconFacebook icon